30 години постоење на Октал Пхарма

Во изминатите 30 години, Октал Пхарма д.о.о. прерасна во респектабилна мултинационална компанија која работи во шест земји во регионот и денес е една од водечките хрватски веледрогерии

Успесите доаѓаат во многу форми. Успехот на Октал Пхарма д.о.о. во изминатите 30 години се мери преку задоволните вработени, отворањето на нови работни места поради проширување на деловното работење, односно нови деловни партнери и долгорочната соработка која обезбедува неизмерен извор на гордост и задоволство.

Една од основните цели на Октал Пхарма е континуиран развој, поради што компанијата постојано се стреми да ги имплементира еко стандардите во современото бизнис работење. Притоа, општествената одговорност, компанијата ја смета за своја должност, затоа што сака со добро да му врати на општеството.

Во Октал Пхарма се остварени бројни партнерства, соработки и пријателства. Се тоа е само мотив повеќе, во годините што следат, компанијата да го продолжи своето патување кон создавање на уште поблиска врска со своите клиенти и партнери, со неисцрпната сила, лојалност и поддршка кон нејзините вработени. И сè со цел да биде и да остане - вашиот најдобар избор.
 

За деновите што ги паметиме, и за сите оние кои придонесуваат за нашиот развој...
За деновите во кои растеме заедно и за годините што доаѓаат.

Вашата Октал Пхарма