Нов стручен портал за читатели кои сакаат да го подобрат своето здравје и квалитетот на животот

Октал Пхарма лансираше нов модерен портал Vaše zdravlje каде читателите можат да прочитаат бројни теми за здравјето и да добијат совети за подобрување на квалитетот на животот, но и да научат како да ги реализираат многуте придобивки од програмата за лојалност на Zdravlje Plus во избрани аптеки

Пред петнаесет години, Октал Пхарма го лансираше порталот Vaše zdravlje со желба да ги следи глобалните трендови на компјутеризација и да го прошири кругот на читатели на списанието Vaše zdravlje. За речиси две децении, на порталот се објавени над 2500 стручни статии, создадени во соработка со повеќе од 650 автори од различни здравствени полиња.

Новиот портал Vaše zdravlje е лансиран во Септември. Забележлива разлика во однос на досегашниот портал секако е модерниот и прочистен визуелен преглед со нова категоризација на стручните содржини кои ја следат синергијата со погодности од програмата на лојалност Zdravlje Plus – онлајн достап до пристапница на програмата на лојалност, локатор на аптеките Zdravlje Plus, можност за проверка на состојбата на бодовите на картичката и преглед на месечни попусти во одбрани аптеки.

Дополнителна новина е и можноста на прегледување на содржината на порталот на сите уреди, персонални компјутери, мобилни уреди или таблети, на начин да сите содржини се еднакво достапни и едноставни за користење.

Во септември оваа година е обележана  и дваесетата годишница на непрекинато издавање на часописот Vaše zdravlje, по кој повод е освежен визуелниот идентитет на истиот и е претставена нова категоризација на содржината. Часописот можете да го пронајдете во аптеките, приватните лекарски установи и други здравстсвени установи во Хрватска како бесплатен примерок.

Трендовите се менуваат но грижата за здравјето е постојана, како и намерата на Октал Пхарма на читателите да им помогне со совети од стручни лица и препораки од аптекарите. Освежување на печатеното и дигиталното издание е само визуелниот идентитет на веќе познатата приказна која и понатаму ќе ја исполнува својата мисија на пружање на информации за здравјето зад кои стои релевантна стручна јавност.

Погледајте го порталот Vaše zdravlje!