Списанието Vaše zdravlje (Твое здравје) го остапува своето присуство на порталот за здравствени услуги

Со летните броеви на часописот Vaše zdravlje се простуваме од печатеното издание и се препуштаме на предизвиците на дигиталните медиуми и го продолжуваме нашето дружење на интернет преку здравствениот портал Vaše zdravlje кој ќе биде Ваш online водич за здрав живот

Преку списанието „Vaše zdravlje“ веќе 21 година градиме здравствена приказна, која изнедри дури 113 изданија. Сето ова време, нашите читатели нè следеа верно и беа благодарна публика, што беше дополнителен стимул за нас да обезбедиме што е можно повеќе тековни здравствени информации во секое ново издание, што ќе биде корисно во нивниот секојдневен живот.
 
Бевме придружувани од бројни автори, повеќе од 600 од нив, кои несебично ги пренесуваа своите знаења и увид во обид да им обезбедат на нашите читатели информации што ќе им помогнат да го одржат здравјето и да се борат со болести.
 
Од помош беа и бројните огласувачи, кои од број во број го бираа токму часописот Vaše zdravlje за претставување на своите производи, и на тој начин ја изразуваа довербата во квалитетот на содржината која ја обезбедувавме. 

Големо благодарам кон сите вас - читатели, автори и огласувачи - што учествувавте во создавање на списанието Vaše zdravlje заедно со нас сите овие години и обезбедивте дополнителна вредност.
 
Веруваме дека ќе бидете задоволни од содржината што продолжуваме да ја споделуваме со вас на здравствениот портал Vaše zdravlje. Интернет-изданието нуди богатство на информации од различни полиња на биомедицински науки засновани на докази, кои можат лесно и брзо да се пребаруваат. Можете да изберете помеѓу осум различни главни тематски категории, во рамките на кои се достапни и придружните тематски подкатегории, а секој избран напис дава можност за понатамошно информирање за избраната тема преку сродни написи. За оние кои претпочитаат да „прелистуваат“, достапна е и база на податоци за сите печатени изданија во дигитална форма.
 
Содржината на здравствениот портал е поврзана и со аптеките „Здравjе плус“, кои на своите корисници им нудат бенефиции, како што се аптекарски услуги, месечни попусти, собирање поени на картичката за лојалност и многу други преку програмата за лојалност Здравје Плус - Заедно за здравје.
 
Со истиот ентузијазам ја продолжуваме нашата приказна на здравствениот портал Vaše zdravlje и на страницата на Facebook за да продолжиме да бидеме ваш сигурен водич за здрав живот, но отсега во он-лајн издание.