Zdravlje Plus (Здравје Плус) на Фејсбук и Инстаграм

Со цел дополнителна дигитална промоција на брендот „Zdravlje Plus“ и аптеките кои се членови на програмата „Zdravlje Plus“, почнаа со работа страниците на „Zdravlje Plus“ на Фејсбук и на Инстаграм

На новите дигитални платформи страните Zdravlje Plus Facebook и Zdravlje Plus Instagram - верните корисници ќе ги информираме за важни случувања, теми за здравје, убавина и нутриционизам како и издвоени производи од аптекарскиот асортиман, а на корисниците кои се воедно и членови на Порграмата за верност ќе им се овозможат дополнителни погодности.

Со лансирање на нови канали за дигитална комуникација, програмата „Zdravlje Plus“ ја продолжува работата на јакнење на он-лајн заедницата и дигитална промоција на брендот „Zdravlje Plus“ и аптеките-членки.

Посетете нè и дознајте ги сите за придобивките од програмата Zdravlje Plus и новите понуди за понуда.