ЗАСТАПСТВА

Врвни фармацевтски производи, лекови, медицински производи, додатоци на храна, козметика и храна за посебни медицински потреби на реномирани фармацевтски производители од ЕУ, САД и Јужна Кореја се достапни во Унгарија, Хрватска, Словенија, Босна и Херцеговина, Србија и Северна Македонија.

Развојот на нашето работење се темели на извршните портфолија на повеќе од 30 фармацевтски произведувачи во светот, кои се придржуваат до високи стандарди на производство, дистрибуција на лекови и фармацевтски асортиман како и етички пристап во промоцијата на производите.

Контактирајте не за повеќе информации:

 t: +389 75 3287-282
e: office@oktal-pharma.mk